De Titaan #13 verschijnt (eindelijk)

De redactie van De Titaan laat weten:

U heeft geduld moeten hebben, maar u weet: geduld loont en schone zaken staan voor de deur. Rond of na dit weekeinde valt alweer de dertiende editie van ’s lands literairste visverpakking op uw mat met het prachtige thema: Goesting. Abonnees binnen de ringbaan van Tilburg kunnen hun voordeur in de gaten houden om een glimp op te vangen van de redacteurs die de nieuwe editie persoonlijk in uw brievenbus achterlaten. De rest van de abonnees mag de postbode een hartelijke knuffel geven.

In De Titaan #13 vindt u bijdrages van, let op: Harry Vaandrager, Elske van Lonkhuyzen, Josse Kok, Tim Foncke, Tom Hofland, Daan Doesborgh, Bas Jongenelen, Anne Lichthart en Jozien Wijkhuijs, vaste bijdragen van Chrétien Breukers, Jerry Hormone, Brutil Manhave, Joubert Pignon en Lisa Weeda, en een interview van Lukas Meijsen met Ronald Giphart. Zoals eerder bekend gemaakt schrijf ik een reeks voor de afscheidsjaargang van De Titaan: Twee verhalen over het leven, dat lang niet altijd meevalt. De eerste twee verhalen gaan over een gangbang in Bos en Lommer en over een droom, waarin Joubert Pignon en de abrikozenjam van Bonne Maman de hoofdrol spelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s