Manuel Kneepkens wordt 75

00-poet-wVandaag wordt Manuel Kneepkens 75. Daarom is er vanmiddag om twee uur een feestelijke bijeenkomt in Donner, Rotterdam. Daar worden twee boeken van Kneepkens gepresenteerd: de dichtbundel Zuid-Limburg aan Zee, waarin al zijn Limburgse gedichten verzameld zijn, inclusief 30 tot nu toe niet gebundelde, en een verhalenbundel: De Diepslaper.

Jana Beranová, Rien Vroegindeweij, Dirk Kroon, Hans van Willigenburg en ikzelf lezen voor. Bas Kwakman zal Manuel Kneepkens over zijn werk interviewen. Liverse geeft de twee nieuwe werken uit. Om twee uur dus, in Donner, Coolsingel 119, 3012 AG Rotterdam. De toegang is gratis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s