Hollands Maandblad 2016/12 – met mijn bijdrage

Het twaalfde omslag.inddDeze week – net op tijd voor de donkere dagen – verschijnt Hollands Maandblad 2016/12. Het is een rijkgevulde editie, met werk van onder meer Delphine Lecompte, Arnon Grünberg, Frans Stüger, Maarten Doorman, Willem Thies en Thomas Heerma van Voss. Op de website van het blad is het begin van mijn verhaal ‘Brief aan jou’ te lezen. Als altijd verzorgt hoofd- en enige redacteur Bastiaan Bommeljé de boetepreek: ‘Wij hebben zelf een einde gemaakt aan geletterdheid en belezenheid als instrumenten van sociaal-culturele verheffing. En daarvoor gaan we een hoge prijs betalen.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s