Geschiedenis van de literatuur in Limburg

geschiedenis-van-de-literatuur-in-limburg_web-1024x874Morgen wordt, in het Maastrichtse Centre Céramique, het boek De geschiedenis van de literatuur in Limburg gepresenteerd. Het boek, geschreven onder redactie van Lou Spronck, Ben van Melick en Wiel Kusters s.j., wordt uitgegeven door Vantilt. ‘Limburg bestaat niet,’ dat waren de eerste woorden van mijn boek Een zoon van Limburg. Je merkt dat de schrijvers van het boek hiermee geworsteld hebben: want ja, wat is dat eigenlijk, Limburgse literatuur, of beter dus: literatuur in Limburg? Nu ja, daarop zal waarschijnlijk een antwoord volgen, na lezing van de ruim 700 pagina’s. Echt iets voor een weekend waarin het weer niet meewerkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s