Binnenkort: De Quiet500

quiet500_de_glossy_die_schuurt_lr-e1473542528434-1Binnenkort verschijnt de Quiet500, het blad dat aandacht vraagt voor stille armoede. Dit in tegenstelling tot de Quote500, waarin de luide rijkdom wordt gecelebreerd. Voor het blad schreef ik een beschouwing, ‘Met andermans geld’ getiteld. Daarin besteed ik aandacht aan een van de interessante hoekstenen van een schrijversleven: het lenen van geld. Verder werkt er een keur van beroemdheden aan het blad mee, van Herman Koch en Anne Vegter tot Hanna Bervoets en Maartje Wortel. En dat voor maar een tientje, waarmee u ook nog eens goed werk verricht.

Het blad wordt op 17 oktober aanstaande gepresenteerd tussen 17.00 en 19.00 uur in Theater De Nieuwe Vorst in Tilburg, samen met de QuietKids, voor de jeugdige lezer. Daar zal onder meer hoofdredacteur A.H.J. Dautzenberg het woord voeren. Komt allen, de toegang is gratis. Info over de presentatie hier >>

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s