Marleen de Crée en Dirkje Kuik

Vanaf midden oktober te bestellen: Tussen boog en snaar, een overzichtsbloemlezing uit het werk van Marleen de Crée. Ik stelde de bloemlezing samen en schreef een voorwoord. Joris Gerits zorgde voor academische uitleiding. Bestellingen kunnen naar uitgeverij P.

De beheerder van het Dirkje Kuik Museum gaf een reprint uit van Dirkje Kuiks debuutbundel 45 gedichten. Met als extra: een dvd waarop 45 dichters het werk van Kuik integraal voorlezen. Mijn bijdrage hieronder. Bestellingen kunnen naar de beheerder van het museum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s