Gedichten in Het Liegend Konijn

Drie gedichten van mij zijn terug te vinden in het nieuwe nummer van Het Liegend Konijn. Het nummer bevat werk van vele dichters, onder wie H.H. ter Balkt, Vicky Francken, Eva Gerlach, Roger M.J. de Neef, Ester Naomi Perquin en Ad Zuiderent.

Het Liegend Konijn is nu verkrijgbaar in iedere goede boekhandel in Nederland en Vlaanderen. Nabestellen van eerder verschenen nummers kan via de boekhandel of rechtstreeks bij uitgeverij Van Halewyck: info@vanhalewyck.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s