Gedicht in bloemlezing ‘Dicht!’

dichtHet gedicht ‘Wil je dat ik een verhaal vertel’ uit Korte geschiedenis van het voorafgaande staat in de bloemlezing Dicht!

Ik citeer de flaptekst: ‘De populariteit van slamdichters en rapteksten geeft de nieuwe poëzie een helder en origineel geluid. Henk van Zuiden verzamelde gedichten en teksten die geschikt zijn voor iedereen – maar toch vooral voor jongeren werden gekozen. Daarom kun je in deze bundel (slam)gedichten vinden vol humor en ironie en snelle en ritmische rapteksten van onder anderen Brainpower en Yes-R.’

Samensteller Henk van Zuiden selecteerde werk van onder meer Bart Chabot, Martin Bril, Erik Jan Harmens, Hagar Peeters, Bart FM Droog, Ali B, Lange Frans & Baas B. Nu nog Napels zien, en dan sterven. Het boek is verkrijgbaar voor slechts € 5!

Een gedachte over “Gedicht in bloemlezing ‘Dicht!’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s